Lipton Ceylon Poşet 100'lü 320 g #30098467 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Ceylon Poşet 100'lü 320 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Lipton Ceylon Poşet 100'lü 320 g

Lipton Ceylon Poşet 100'lü 320 g, tiryakilerin damak alışkanlıklarına ve beklentilerine hitap eden ürünlerden biri olarak kendisini gösteriyor. Pek çok yeni çay türü içerisinde siyah çayın sunduğu klasik tattan vazgeçemeyenler için mutfak tezgahlarının baş köşesindeki yerini koruyor. Alışıldık siyah çay lezzetini, günümüz insanının pratik yaşam mecburiyetlerine uyarlayarak pratik bir seçenek oluşturan ürün, kolaylığı ve modern konforu da beraberinde getiriyor.

Doğal bitkilerin dallarından ve tozdan arınmış geniş yapraklarını harmanlayan her bir paket içerisinde 100 adet demlik poşeti barındırıyor. Seylan çayının biraz buruk ancak damakta kalan tadı ve rayihasıyla beğenilen lezzetine ulaşmak için poşetleri kaynar su ile 15 dakika kadar demlemek yeterli oluyor.

Kahvaltılarınızda güne geleneksel bir tatla başlamak için dilerseniz tek başına dilerseniz de başka türlerle harmanlayarak demleyebilirsiniz. Demli seviyorsanız kaynar suda bekletme sürenizi biraz daha uzatarak koyu kırmızı, berrak bir çay elde edebilirsiniz. Güçlü lezzetiyle doygun ve kalıcı bir his sunan ürünü, günün her saatinde tüketebilirsiniz. Bir poşetiyle ortalama 3 fincanlık dem elde edebileceğiniz çayı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

100 poşetten oluşan paketler halinde sunulan ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 74646

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız