Lipton Extra Dem Süzen Poşet Siyah Çay 100'lü #30039123 | CarrefourSA
Marka: LIPTON

Lipton Extra Dem Süzen Poşet Siyah Çay 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

CarrefourSA reyonlarından Fincan Poşet Çaylar bölümünden sofralarınıza uzanan Lipton Extra Dem 100'lü Bardak Poşet Çay 210 g, hem sizin hem de ailenizin vazgeçemeyeceği bir lezzet olarak alış veriş listelerindeki yerini alıyor. Taze yaprakların tarlalardan toplanarak iri yapraklar halinde kurutulmasıyla üretilen geleneksel lezzet, çay saatlerinin bir numaralı tercihi oluyor.

Sevdiklerinize ve dostlarınıza ikram edebileceğiniz ürün, yemeklerden sonra hem sindirimi kolaylaştırıyor hem de sohbetlerinizi renklendiriyor. Günün her saatinde keyifle tüketebileceğiniz içecek ile kahvaltılarınızı da ayrı bir keyifle yapabilir; partilerinizde, özel günlerinizde keyifle tüketebilirsiniz. Yediden yetmişe herkesin severek içtiği; aileyi, dostları bir araya getirme özelliği bulunan çayın en güzel halini mutlulukla deneyimleyebilirsiniz.

100’lük poşetler halinde özel kutusunda sunulan çayın demlenmesi de çok kolay. Bardağa bir adet poşet çayı daldırıp, üzerine sıcak suyu eklemeniz yeterli oluyor. Birkaç dakika demlenmesini bekledikten sonra afiyetle içebilirsiniz. Özel rengi ve demi ile fark yaratan ürünü, günün her saatinde tüketebilir; keyifli sohbetlerinizi demiyle koyulaştırabilirsiniz.

Rengi, kokusu ve yoğun aromalı lezzetiyle doygun bir içim sunan ürünü hemen deneyimlemek isterseniz sepetinize ekleyebilir, siparişinizi oluşturarak satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Önce Lipton poşet çayınızı bardağa koyun. Üzerine 100C'de taze kaynamış 200ml içme suyu ekleyin.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.-Yaman Evler, Saray, Dr. Adnan Büyükdeniz Cd. No:13, 34768 Ümraniye/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-015306

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 1
Enerji (kj) 4
Protein (g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız