Lokma Tatlısı Kg #20000247 | CarrefourSA

Lokma Tatlısı Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Lokma Tatlısı

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünden tatlı çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Tatlılar içinde en hafif lezzete sahip olan lokma tatlısı da aynı reyonda yerini almıştır. Lokma tatlıları diğer tatlılardan farklı olarak yedikçe daha çok yediren bir formda hazırlanmaktadır. Yağda kızartılan lokmalar şerbetle buluşturulup sofralarınıza kadar gelmektedir. Yapımı son derece sade ve yemesi de lezzetlidir. Diğer tatlılar gibi birkaç tanede vazgeçemezsiniz. Rahatsızlık vermez ve çeşitli şekillerde tüketilebilir. Sizler de dilerseniz yemek sonrası dilerseniz gün içinde sevdiklerinize ikram sunarken bu tatlıları da listenize ekleyebilirsiniz. Acil misafirlerinize tatlı ikram etmeyi düşünürseniz bu ekonomik ürünleri değerlendirebilirsiniz. Gün içinde düşün enerjinizi leziz ürünlerle yerine getirmek için CarrefourSA reyonlarında satışta olan lokmalardan temin edebilirsiniz.

Unlu mamuller ve tatlılar reyonundan lokma tatlısı satın alarak ekonomik bir seçim yapmış olursunuz. Reyonda gezindiğinizde göreceksiniz ki lokma fiyatları her bütçeye uygundur. Son derece ekonomik olarak fiyatlandırılmış ve herkese hitap etmesi düşünülmüştür. Evinizde, gün içinde ve gün sonunda, ailenizle ve misafirlerinizle keyifli sohbetlerinizi lokmalar ile tatlandırmak isterseniz yapmanız gereken ürünü sepetinize eklemektir.

İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu, beyaz şeker, içme suyu, ayçiçek yağ, maya

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÇOKLU SATICI

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 476 24
Enerji (kj) 1993 24
Yağ (g) 29.5 42
Doymuş Yağ(g) 2.2 11
Karbonhidrat (g) 52.9 20
Şekerler (g) 34.8 39
Protein (g) 2.7 5
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız