Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea 25 X 2g Bardak #30284489 | CarrefourSA
Marka: OFÇAY

Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea 25 X 2g Bardak

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea 25 x 2g Bardak

Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea, uzun uzun çay demlemeye zamanınız olmadığında ya da demlik bulamadığınız anlarda geleneksel siyah çayın lezzetini pratik bir şekilde sofralarınıza taşır. Siz de kampta, piknikte, aceleniz olduğu anlarda evde ya da ofiste Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea ile çayın huzur veren tadına kavuşabilirsiniz.

Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea paketinin içerisinde ikişer gram ağırlığında 25 adet poşet çay bulunur. Bardakta çay demlemenize olanak tanıyan bu minik poşetler, ince yapıları sayesinde çayın demini sıcak suya mükemmel bir şekilde geçirir. İpli sapından tutup hafifçe suyun içinde salladığınız poşet çay, kısa süre içerisinde hazır hale gelir. Sizi yalnızca bir bardak sıcak su ve birkaç dakikalık beklemenin ardından enfes çay lezzeti ile buluşturan Ofçay Bitane Turkish Breakfast Tea, çay içmek istediğiniz her an yanınızda olmaya hazır!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız