Ofçay Hazine Zengindem 30x 15g Demlik Poşet Çay #30284494 | CarrefourSA
Marka: OFÇAY

Ofçay Hazine Zengindem 30x 15g Demlik Poşet Çay

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
103,00 TL

Ofçay Hazine Zengindem 30x 15g Demlik Poşet Çay

Ofçay Hazine Zengin Dem Demlik Poşet Çay paketi içerisinde 15 gram ağırlığında, 30 adet demlik poşeti yer alıyor. Her bir poşetten tam 10 bardak çay çıkıyor. Özel olarak yetiştirilen çayların titiz bir şekilde işlenmesi sonucu elde edilen Ofçay Hazine Zengin Dem Demlik Poşet Çay, lezzeti ile kalpleri çalarken uzun süre kullanım imkanı sunan paketi bütçeleri rahatlatıyor.

Doğu Karadeniz'in yüksek yamaçlı bahçelerinden toplanan çaylar; klasik Türk damak tadına uygun, içimi kolay bir çaya dönüşerek Ofçay Hazine Zengin Dem Demlik Poşet Çay'ın kare formlu paketlerinin içerisine yerleştiriliyor. Hafif aromatik kokusu ve demini kusursuz bir şekilde salan yapısı ile kısa sürede leziz çay tadına ulaşmanızı sağlayan Ofçay Hazine Zengin Dem Demlik Poşet Çay ile kalabalık misafirlerinize hızlıca ikramda bulunabilir, geniş ailenize yalnızca tek poşet kullanarak enfes bir tat sunabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız