Pedigree Kuru Köpek Maması 2,6 Kg #30168099 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Kuru Köpek Maması 2,6 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
479,90 TL 120,99 TL

CarrefourSA Kart İle

Pedigree Kuru Kümes 2.6kg, tüm ırktan yetişkin köpekler için kümes hayvanları ve sığır eti içeren besleyici bir kuru mamadır. Özel Pedigree® Vital ProtectionTM formülü ile sindirim, deri, tüy, bağışıklık sistemi ve ağız sağlığını destekler.

Vital ProtectionTM ile 4 temel destek

Yetişkin köpeklerin tek bir mama ile dengeli bir şekilde beslenmesini sağlayan Pedigree Kuru Yetişkin Köpek Maması kıtır parçacıkları ile köpeğinizin ağız sağlığını destekler. Diş ve diş etlerini korur. Suda çözünebilen ve çözünemeyen lifler bakımından zengin olan mama, kolay bir şekilde sindirilir. İçerdiği lifler sayesinde sindirim sistemi sağlığını destekler, besin emilimini güçlendirir. Pedigree Köpek Maması köpeğinizin tüylerinin ve derisinin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olan çinko ve Ayçiçek yağı ile zenginleştirilmiştir. 

Mamanın içinde neler var?

Kuru Mamalar reyonunda bulabileceğiniz Pedigree Mama; sığır ve kümes hayvanları, bitkisel ve hayvansal yağlar, sebzeler ve mineraller içerir. Kahverengi kıtır parçalarda sığır eti, açık renkli parçalarda ise kümes hayvanı eti bulunur. Önerilen günlük kullanım önerisi için paketin üzerinde yazan talimatları takip edebilirsiniz. Vital ProtectionTM ile güçlendirilmiş Pedigree mamayı hemen deneyin!

30168099 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız