Proline Yavru Köpek Maması 3 Kg #30067192 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Yavru Köpek Maması 3 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
162,60 TL

Proline Yavru Köpek Maması 3 kg

 

Petshop ile sahiplenmiş olduğumuz köpeklerin yaşamı boyunca sağlığını koruyabilmesi ve hastalıklar karşısında güçlü olabilmesi için beslenme önemli faktörler arasında yer almaktadır. Özelliklede yavru köpeklerde bağışıklık sistemi daha zayıf olduğundan dolayı besin takviyeleri ile bağışıklık sitemleri güçlendirilmelidir. Buna bağlı olarak yavru yetişkin veya yaşlı köpek mamalarının ırka bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Köpek ırkına ve yaşına uygun mamalar üretilmektedir. Proline 3 Kg Yavru Köpek Mam yavru köpekler için üretilen mamalardandır. Proline 3 Kg Yavru Köpek Mam ürününü CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA Petshop reyonlarında kuru mamalar bölümünde köpeğiniz için uygun mamayı alabilirsiniz. Yavru köpeğiniz hassas bir yapı ve bağışıklık sitemine sahip olacağından besin alımına dikkat edilmesi gerekecektir. Proline 3 Kg Yavru Köpek Mam yavru köpeğiniz için gerekli besinleri temin ederek sağlıklı gelişimine tamamlamasına yardımcı olacaktır. A vitamini, E vitamini, K vitamini, C vitamini, D vitamini folik asit, gibi yararlı vitaminlerin yanı sıra kalsiyum, bakır, çinko gibi mineralleri de yapısında bulundurmaktadır.

Yavru köpeğinizi sağlıklı mama ile beslemek istiyor ve bu ürünü denemek istiyorsanız, hızlıca sepetinize ekleyebilir hemen satın alabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız