Vardem Taşıyıcı 3,5ch U/K Helikopter #30008140 | CarrefourSA
Marka: VARDEM

Vardem Taşıyıcı 3,5ch U/K Helikopter

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
406,65 TL

Çocukların severek oynadığı helikopterler her yaş grubuna hitap ederek çocukların eğlence saatlerine renk katmaya devam ediyor. Çocukların vazgeçilmez tercihleri arasında olan taşıyıcı helikopterler onları hem eğlendirir hem de  bilişsel ve motor kaslarının gelişimlerine katkıda bulunur.

Hava Araçları

Uçak, helikopter, uzay gemisi gibi yüksek teknoloji ürünü ulaşım araçlarının temsili oyuncaklar, çocuklarınızın gelecekte tercih edeceği mesleklerine ve hayallerine yol gösterir. Taşıyıcı 3,5Ch U/K Helikopter hem çocukların hemde yetişkinlerin tercih edebileceği bir eğlence aracıdır. RF kablosuz uzaktan kumandası ile kontrol edilir. Şarj edilebilir pillere sahip olan helikopter su püskürtme sistemine sahiptir. Oyuncağın uzaktan kumandası ergonomik yapıda bir oyun konsolu gibi ele oturabilen şekildedir. Kontrolleri oldukça kolaydır, 360 derece dönebilme özelliği bulunur.

Nerede Nasıl Kullanılır?

Helikopterinizi ister açık alanda isterseniz de kapalı ortamlarda kullanmak sizin tercihinizdir. Küçük alanlarda kontrol etmek açık alanlara göre biraz daha güç olur. Bir düşürme ya da darbe sonucu kanatları hasar alırsa, yedek kanat ile kolayca değişir. 

Muhteşem hareket kabiliyetine sahip helikopteri hemen siz de ev ve yaşam reyonundan satın alabilirsiniz.

30008140 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız