Vardem Oyuncak Express Tren 12 Parça 280 cm #30034900 | CarrefourSA
Marka: VARDEM

Vardem Oyuncak Express Tren 12 Parça 280 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Gerçekçi ses efektlerine sahip olan ve 12 parçadan olaşan 280 cm. ray hattına sahip olan Vardem Oyuncak 12 Parça 2 80 cm Express Tren CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Oyuncak; genellikle çocuklar tarafından oyun oynarken kullanılan her türlü nesne. Pek çok oyuncak gerçek bir varlığın taklidi şeklindedir; ancak oyuncaklar, çeşitli anlamlar yüklenmiş basit nesneler de olabilir. Örneğin bir çocuk üzerine bindiği bir değneği hayalinde bir ata, elindeki taşı bir otomobile dönüştürebilir. Bunun yanı sıra elektronik ve mekanik parçalardan oluşan, çok karmaşık oyuncaklar da mevcuttur. Oyun ve oyuncağın tarihi insanlık kadar eskidir. Tıpkı hayvanlar gibi, ilk insanlar da muhtemelen doğadaki pek çok nesneyi oyuncak olarak kullanmışlardır. Ancak sırf oyun amaçlı olarak üretilen ilk nesnelerin top, uçurtma ve yoyo olduğu kabul edilir. Bebeğiniz on renkli bloğu üstü açık kovanın içine veya şekil ayırma deliklerinden atabilir. Kovayı bloklarla doldurmak onları heyecanlandırır ve göz-el koordinasyonu ile diğer erken dönem becerilerin geliştirilmesi için harika bir yoldur. Bebek blokları ayırma ve dizme oyunu sırasında şekilleri tanımayı ve eşleştirmeyi eğlenerek öğrenir.  HYPERLINK https://tr.wikipedia.org/wiki/Oyuncak \l cite_note-Britannica-1 

Kurulduğu günden bugüne çizgisini bozmadan her zaman daha iyisini yapmak için çalışan Vardem Oyuncak müşterilerinin beklentilerini ve daha fazlasını en uygun fiyat stratejisiyle beraber sağlık ve kalite ön planda tutarak sektördeki lider ve öncü firma duruşunu sürdürmektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız