Beta Taç Yaprak Bardak Poşet 100x2 G #30110305 | CarrefourSA
Marka: BETA

Beta Taç Yaprak Bardak Poşet 100x2 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Beta Taç Yaprak Bardak Poşet 100*2 g

Sabahları güzel bir kahvaltının yanında veya kendinize gelmek için genellikle çay tercih edilir. Akşamları yemeklerden sonra veya sakin bir akşamda sadece içinizi ısıtmak için de yine bir bardak çay doldurursunuz kendinize. Dost sohbetlerinin ve atıştırmalıkların da olmazsa olmazı elbette çaydır.

Türk damak zevkine uygun şekilde hazırlanmış, Doğu Karadeniz'in en taze çay yapraklarından harmanlanmış Beta Taç Yaprak Bardak Poşet Çay CarrefourSA Fincan Poşet Çaylar reyonunda sizlerin beğenisine sunuluyor. 2 gram halinde 100 adet poşetten oluşan çay, kolay hazırlanışı ve her daim elinizin altında bulunması açısından size büyük kolaylık sağlıyor.

Ürünün en önemli özelliği yalnızca birkaç dakika içinde hazır hale gelmesi ve içilebilmesi . Bunun için yalnızca bir fincan ve kaynamış suya ihtiyacınız var. Sabahları işe gitmeden önce, aniden bir misafiriniz geldiğinde veya sadece aceleniz varken, zamanınızı boşa harcamadan çayınıza kavuşmanız en büyük avantajınız.

Ürün, hazırlandıktan sonra oluşan koyu kırmızı rengi, eşsiz kokusu ve tadıyla size demlenmiş çay lezzetini kısa sürede sunuyor. Siz de çaydan vazgeçemiyorsanız ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 444448

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız