Doğadan Early Grey Demlik Poşet 48'li #30087201 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Early Grey Demlik Poşet 48'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,95 TL

adet
"Dogadan Early Grey Demlik Poset 48 li

Kendine mahsus aromasıyla ve keskin kokusuyla diğer çaylardan ayrılmayı başaran Ealy Grey çay, dinçlik vermesi sebebiyle özellikle sabah kahvaltılarının en gözde tercihleri arasındadır. Yükseklerde yetişen çayların bergamot yağlarıyla harmanlanmasından elde edilir.

Tempolu yaşamın neredeyse kaçınılmaz olduğu günümüzde, demlik poşet çay kavramının getirdiği pratiklik, çay tiryakileri için mutluluk verici bir özelliktir. Kısa sürede demlenmesi ve hazırlama kolaylığı en zorlu ve kısıtlı şartlarda bile, hızlıca, nefis aromalı güzel demli çay yapmayı kolaylaştırır.

Ürün, yorgunluk alan karışımıyla geleneksel “Beş çayı” saatinin favori çaylarındandır. Çıtır simit yanına iyi demlenmiş, hoş kokulu Early Grey çay, ikindi çaylarınızın baş tacı olmaya adaydır.

İyi bir çay elde etmek için, çayı demlerken kullandığınız malzeme kadar çayı nasıl muhafaza ettiğiniz de önemlidir. Çayın iyi demlenebilmesi için kaliteli su ve porselen çaydanlık kullanılması önerilir. Ayrıca çayların, ışık ve hava almayan, nemsiz, serin ortamlarda muhafaza edilmesi tavsiye edilir.

Early Grey Demlik Poşet, Doğadan ayrıcalığıyla 48’lik ve 100’lük ambalajlarda piyasaya sürülüyor.

Hızlı demlenen ancak bir o kadar da lezzetli bir aromaya sahip çay içmek istiyorsanız, demlik poşetler reyonundan, Doğadan Early Grey Demlik Poşet 48'li çayı CarrefourSA aracılığıyla hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 316024

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay, Bergamot Aroma Vericisi.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Klasik ince belli bardaklar için önerilen ölçü her 3-4 bardak çay için demliğe özel hazırlanmış 1 adet doğadan earl grey demlik poşet ekleyin.Demliğe yeterli miktarda kaynayan su ilave ederek 10-15 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞADAN GIDA ÜRÜNLERİ SAN VE PAZARLAMA A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız