Doğus Doğuş Çay Karadeniz 25'li Süzen #30015240 | CarrefourSA
Marka: DOĞUS

Doğus Doğuş Çay Karadeniz 25'li Süzen

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Doğuş Çay Karadeniz 25'li Süzen

Çay demlemeye vakti olmayan tiryakilerin kurtarıcısı Doğuş Çay Karadeniz 25'li Süzen; pratik paketler halinde CarrefourSA Fincan Poşet Çaylar bölümünde beğeninize sunuluyor.

Karadeniz’de yetiştirilen kaliteli çay yapraklarının özenle seçilerek harmanlanmasından elde edilen ürün, demini ve doğal rengini yoğun ve hızlı bir şekilde bardağınızdaki sıcak suya verirken enfes aromasının kokusuysa sizi sarıp sarmalayarak sıcacık bir huzura kavuşturuyor. Çay lezzetini çabuk ve pratik olarak deneyimlemenize olanak veren ürün, sürpriz bir misafiriniz geldiğinde sadece iki dakika içinde mis gibi kokusuyla dumanı tüten, lezzetli bir lezzet sunabilmenize izin veriyor. Kolayca taşıyabileceğiniz ambalajı ile istediğiniz her yerde taze ve lezzetli içeceğinizi yudumlayabilmeniz de ürünün sunduğu avantajlardan biri oluyor.

Herhangi bir renklendirici veya katkı maddesi içermeyen ürünü sıcak su dolu fincanınızın içinde tutma süreniz, damak tadınıza göre çayınızı daha açık veya daha demli olarak hazırlamanızı mümkün kılıyor. Çalışırken, film seyrederken, kitap okurken tüketebileceğiniz geleneksel içecek, hararetli sohbetlerinizin de ayrılmaz eşlikçisi olmaya devam ediyor.

Ne uykusundan ne de çaydan vazgeçebilenler için de pratikliği ve hızıyla en iyi çözümü sunan ürünü sepetinize ekleyebilir; kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 393577

"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay , Bergamot Aroması

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Fincana 1 adet doğuş bardak poşet çay koyunuz.Üzerine kaynamış taze içme suyu ilave ediniz.2-3 dk demlenmeye bırakınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞUŞ ÇAY VE GIDA MAD.ÜR.PAZ.İTH.İHR.A.Ş.-Karapınar OSB Mah.Muhsin Tercan Sk.Doğuş Çay Sit.No:42/1-Altınordu/Ordu

İşletme Kayıt No
TR-52-K-000474

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız