Kühne Balzamik Sirke 250 ml #30019852 | CarrefourSA
Marka: KÜHNE

Kühne Balzamik Sirke 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30019852 Kühne Balzamik Sirke 250 Ml.

Dünya genelinde gurme yemeklerin vazgeçilmezleri arasında olan balzamik sirkenin anavatanı İtalya olarak bilinmektedir. Balzamik sirke, tıpkı şarap gibi, farklı fıçılarda (meşe/kestane) minimum 5-10 yıl gibi uzun süre boyunca yıllandırılarak yapılan, aroması yoğun ve rengi pekmeze yakın çok özel bir sirke çeşididir. Kühne Balzamik Sirke 250 Ml. ürününe CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarından ulaşabilir veya online olarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Latince’de “Aromatik Kokular” anlamına gelen “Balsamum” sözcüğü ile tanım bulan ve 11.yy’dan beri yapılan balzamik sirkenin üretim detayları kültürel bir sadakattan dolayı aile sırrı gibi saklanmaktadır. Lezzet ve kalitede, dünyanın önde gelen markalarından olan Kühne balzamik sirke ile salatalarınız ve dahi yemekleriniz bambaşka ve lezzet dolu tadıyla çok hoşunuza gidecek. Balzamik sirke aslında bir çeşit üzümden elde edilir. Balzamik özündeki bu üzüm İtalya’da Modena bölgesinde yetiştirilmektedir. Beyaz Trebbiano cinsinde olan bu üzümün diğer üzümlerden farkı sirkesinin daha keskin bir yapıya sahip olmasıdır. Özellikle salatalara muhteşem bir tat katar. Balzamik sirkenin bu özelliği sayesinde tüm dünya’da yayılması ve tanınması kısa bir sürede gerçekleşmiştir.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi üzüm suyu konsantresi, renklendirci, karamel , antioksidan (kükürt dioksit )

Alerjen Bileşenler
Kükürt dioksit

Menşei Ülke
İtalya

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Carl Kühne Fermantasyon Ve Gıda San.Ve Tic.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 88
Enerji (kj) 375
Karbonhidrat (g) 17
Şekerler (g) 17
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız